NordNews
Avem ce spune

Prognoza meteo pentru 7 octombrie 2021. Vremea se va răci sau nu?

Această săptămâna poate fi ultima cu temperaturi înalte și anotimp călduros.  De săptămâna viitoare vremea se va răci, de aceea aveți grijă să aveți hainele groase în garderobă.  

La Chișinău astăzi, 7 octombrie 2021 se anunță 16°C cu cer senin. La Bălți și Edineț termometrele vor arăta 15°C  și respectiv 14°C. Pentru Telenești, vremea va înregistra de asemenea 15 °C în calendar, iar pentru Cahul  17°C, însă cu cer parțial noros.

Pentru Soroca, Briceni și Drochia termometrele vor înregistra 14 °C.

Joi, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a Europei. Urmează mai mule zile cu ploi, iar maximele vor scădea treptat până duminică, când vor fi în mediu 18 grade °C.

Temperaturile maxime în București, România vor înregistra  16 °C azi și cerul va fi acoperit de nori.  Vreme stabilă se anunță pe continent. În Paris cerul va fi parțial noros, însă cu soare. Termometrele vor înregistra 18°C. În Londra cerul este acoperit cu nori și 19°C se anunță. Berlin 18 °C.

Pentru Roma datele meteo arată 21°C  grade celsius. Viena 13 C° cu ploi.  Praga 13 C° – plouă. E rece și la Moscova  11 °C se înregistrează.  Iar la Kiev e senin  cu 13 °C grade în calendar.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"