NordNews
Avem ce spune

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, lansat la inițiativa lui Ilan Șor

La inițiativa lui Ilan ȘOR, joi, 23 iulie a fost lansat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii. Acesta prevede construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în localitățile rurale din țară. Astăzi, primul teren de joacă din cadrul proiectului a fost inaugurat în com. Cuhnești, raionul Glodeni. La inaugurarea terenului de joacă au participat locuitori ai satului, deputați, consilieri locali și raionali. (P)

Deputatul Ilan Șor a anunțat într-un mesaj video adresat locuitorilor satului Cuhnești despre lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”. Șor a menționat că formațiunea sa politică realizează toate angajamentele asumate în fața cetățenilor.

Partidul „ȘOR” nu este un partid al palavragiilor, este partidul faptelor concrete, care îmbunătățește viața oamenilor din țară. Noi vom construi o Europă reală la noi acasă, în Republica Moldova. Nu suntem la guvernare și nu putem să construim uzine și fabrici, să oferim oamenilor locuri de muncă. Noi însă avem priceperea să implementăm proiecte de infrastructură acolo unde guvernăm. Cu asta ne ocupăm acum, asta vom face în continuare, a spus Ilan Șor.

Prezentă la ceremonia de inaugurare a terenului de joacă de la Cuhnești, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, deputata Violeta Ivanov a menționat că proiectul cu terenurile de joacă, inițiat de Ilan Șor, reprezintă un transfer al bunelor experiențe de la Orhei.

După acest proiect vor urma și alte transferuri de bune practici. Vrem să contaminăm în sensul bun al cuvântului mai multe localități din țară cu experiența Orheiului, care poate fi considerat, pe bună dreptate, capitală a proiectelor sociale inițiate de Ilan Șor, a menționat deputata Violeta Ivanov.

Angela Ceban, primarul com. Cuhnești ales din partea Partidului „ȘOR”, a menționat că localitatea demult avea nevoie de un teren modern de joacă pentru copii, iar acest lucru a devenit posibil datorită echipei lui Ilan Șor.

Sunt convinsă că realizarea acestui proiect va face viața copiilor din localitate mai colorată. Copiii vor avea unde se distra, zbengui și unde să lege noi prietenii, a menționat Angela Ceban.

Iar președintele Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului „ȘOR”, consilierul raional Irina Dvorjanscaia a spus că asemenea proiecte sunt parte a obiectivului formațiunii de a renaște satele țării.

llan Șor a promis că va renaște satele Moldovei, iar astăzi mai facem un pas în realizarea acestui obiectiv. Echipa lui Ilan Șor s-a concentrat pe proiecte de infrastructură – în primul rând pe sistemele de iluminat stradal. O altă etapă este construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, a menționat Irina Dvorjanscaia.

Precizăm că Partidul „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în localitățile din țară conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”. Sumar este vorba de circa o sută localități, inclusiv două orașe – Taraclia și Orhei.
P.
Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"