NordNews
Avem ce spune

„Prostituţie de lux pe Instagram.” Tinerele primesc oferte de 50.000 de lire sterline pentru a se culca cu bărbaţi bogaţi

Influenceri importanţi pe Instagram se plâng că sunt abordaţi de străini care le oferă sume importante de bani în schimbul unor relaţii sexuale, relatează mediafax.ro.
Potrivit unor voci, Instagramul a devenit „un catalog prin care bărbaţii îşi selectează următoarele cuceriri”. ”Este o formă de prostituţie de lux. Este înfricoşător când te gândeşti că dacă mi-au scris mie, probabil că au abordat şi alte mii de fete frumoase pe Instagram” a mărturisit Tyne-Lexy Clarson, influencer pe Instagram.
Clarson susţine că avea doar 19 ani când i s-a propus pentru prima dată suma de 20.000 de lire sterline pentru „a fi scoasă la o cină”.
Clarson a mărturisit că nu a acceptat oferta, dar se teme că influencerii care au probleme şi nu primesc produse de lux pe gratis se simt presionaţi să păstreze aparenţele şi devin vulnerabili la aceste tipuri de tranzacţii. ”Sunt foarte mulţi bani, bani care îţi pot schimba viaţa” a mai completat ea.
După ce a apărut în Insula Iubirii, un reality-show britanic, o agenţie i-a trimis un mail prin care i s-au oferit 50.000 de lire sterline pentru a petrece 5 nopţi în Dubai. Mailul conţinea şi un acord de confidenţialitate prin care se angaja să nu spună detalii despre ce ar fi fost obligată să facă în Dubai.
Tânăra a prezentat jurnaliştilor mesajul pe care l-a primit din partea bărbatului, spunând că nu ar fi niciodată tentată de o astfel de propunere indiferent de suma de bani oferită.
După ce a participat într-o emisiune de talente, „Isabel” susţine că a primit un mesaj de la un star de reality-show, cu 10 ani mai mare ca ea, care i-a propus 10.000 de lire sterline pentru sex, ca parte dintr-un pachet de vacanţă.
„La început îmi trimitea genţi de lux pe gratis. Avea un fetiş pentru că era dominant din punct de vedere financiar, aşă că simţea o plăcere sexuală să cheltuie bani pe genţi pentru mine. Mă chinuiam să-mi păstrez urmăritorii activi pe pagină. Aşa că am acceptat oferta” a povestit tânăra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata