NordNews
Avem ce spune

Protestatarii Partidului ȘOR au blocat centrul capitalei. Ce spune poliția

Protestul organizat de Partidul „ȘOR” (PPȘ), care trebuia să se desfășoare în fața Parlamentului, așa cum au declarat organizatorii inițial, s-a mutat în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. În acest context, poliția atenționează că a fost încălcată declarația prealabilă cu privire la locația desfășurării întrunirii.

Protestatarii au blocat bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Îndemnăm conducătorii auto să evite centrul capitalei, în contextul în care are loc o întrunire care a blocat bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Poliția vă va informa imediat ce traficul va fi reluat.

Totodată, oamenii legii le-au solicitat participanților la întrunire să eliberez o bandă de acces pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

 „Solicităm participanților la întrunire să elibereze o bandă de acces pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, or deja au fost 3 chemări ale ambulanței în rândul protestatarilor, medicii reușind cu greu să ajungă în mulțime”, anunță poliția.

Amintim că, astăzi, 19 februarie, un protest are loc în centru capitalei cu participarea simpatizanților „Mișcării pentru Popor”, din care fac parte mai mulți politicieni și activiști, inclusiv Partidul „ȘOR” și Partidul „Acasă Construim Europa” (PACE). Aceștia cer Guvernului să plătească integral facturile cetățenilor pentru lunile de iarnă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"