NordNews
Avem ce spune

PSRM continuă să-și angajeze oamenii în funcții publice. Un ex-consilier al lui Dodon s-a ales cu o funcție în Parlament

Partidul Socialiștilor continuă să-și angajeze persoanele afiliate în funcțiile publice, achitate din Bugetul de stat. De această dată, PSRM i-a găsit un loc „călduț” lui Ion Perju, ex-ministru al Agriculturii în Guvernul Chicu și fostul consilier al lui Igor Dodon în perioada când acesta ocupa funcția de președinte al R.Moldova, scrie Deschide.md. 

Potrivit site-ului Parlamentului, Ion Perju este noul consilier în cadrul cabinetului fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

Perju a deținut funcția de consilier prezidențial în domeniul agroindustrial și al administrației publice în perioada 2016-2019. În perioada 2019-2021 a ocupat funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

De menționat că recent, cu o funcție achitată din buget s-a ales și fostul secretar de stat al Ministerului de Interne, Corneliu Lebedinschi. Funcționarul a fost numit în funcția de consilier în cadrul cabinetului vicepreședintelui Parlamentului, socialistului Vlad Bătrîncea.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"