NordNews
Avem ce spune

PSRM își mărește imperiul mediatic. În R. Moldova ar urma să apară TV9

Un nou post TV ar urma să apară în Republica Moldova. Este vorba de postul de televiziune „TV9”, în spatele căruia se află compania „Media Platform” SRL, afiliată PSRM. Cererea de eliberare a licenței de emisie pentru postul de televiziune „TV9” va fi examinată în cadrul ședinței Consiliului Audiovizualului din 28 octombrie, scrie Deschide.md. 

De menționat că Svetlana Caraseni este administratorul sales house-ul Alkasar Media Services, fondată în anul 2008 de către Chiril Lucinschi, fostul deputat PLDM și fiul ex-președintelui R.Moldova, Petru Lucinschi. Contactat de reporterul Deschide.MD, Chiril Lucinschi a declarat că nu are nicio tangență cu noul proiect pe piața media: „Chiar nu am nimic cu această solicitare de eliberare a licenței de emisie”.

La fel, Caraseni deține și funcția de administrator în cadrul „Exclusiv Sales House” SRL, al cărei fondator este P.P. „Exclusiv Media” SRL, condusă de familia socialistului Corneliu Furculiță.

Precizăm că P.P. „Exclusiv Media” SRL este proprietarul posturilor de televiziune NTV Moldova, dar și Exclusiv TV care retransmite pe teritoriul R.Moldova emisiuni distractive și de divertisment a postului de televiziune ”THT-Comedy” din Rusia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"