NordNews
Avem ce spune

PSRM și PCRM au decis că nu vor contesta alegerile parlamentare din 11 iulie, chiar dacă nu sunt mulțumiți de rezultat

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) nu vor contesta rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, deoarece s-ar tărăgăna procesul de formare a noului Guvern și va duce la înrăutățirea situației din țară. Declarațiile au fost făcute de liderul PSRM, Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate, scrie Realitatea. 

Deși au decis să nu conteste, Dodon afirmă că are unele observații și nemulțumiri față de procesul de desfășurare a scrutinului de duminică.

„Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi suntem interesați ca să fie învestit cât mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sunt interesele cetățenilor. Guvernul trebuie să înceapă să activeze cât mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete. Vedeți ce se întâmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sunt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a spus Igor Dodon.

Liderul PSRM a reiterat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție și va critica guvernarea dacă aceasta va devia de la interesele cetățenilor și a țării sau a nevoilor și așteptărilor oamenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"