NordNews
Avem ce spune

PSRM va decide astăzi dacă votează guvernul Grosu

Liderul socialiștilor Igor Dodon este împotriva votării cabinetului de miniștri în frunte cu Igor Grosu, dar colegii săi de partid vor decide în această dimineață, înainte de ședința Parlamentului, dacă îl vor susține sau nu, transmite cotidianul.md.

Miercuri, în cadrul unei emisiuni de la NTV, Dodon s-a arătat categoric împotriva votării Guvernului în frunte cu Igor Grosu, încă decizia urmează să se ia chiar înaintea ședinței Parlamentului de astăzi, în cadrul căreia va fi dezbătut programul de guvernare.

„Cum poți ridica mâna pentru omul care i-a numit pe cetățenii din Transnistria separatiști și care trebuie să fie anchetat penal pentru că a împiedicat cetățenii Republicii Moldova din Transnistria să voteze. (…) Categoric nu trebuie să votăm pentru acest guvern. Este părerea mea și voi propune mâine colegilor mei să nu voteze pentru un guvern care va bloca activitatea economică, va distruge tot și peste câteva săptămâni vor demisiona sau noi îi vom demite”, a declarat Dodon.

De cealaltă parte, cei din PAS s-au aflat aseară în ședința Consiliului Național Politic timp de câteva ore, pentru a decide și ei dacă-și votează propriul Guvern.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata