NordNews
Avem ce spune

PUN salută victoria categorică a președintei Maia Sandu și îi transmite sincere felicitări

Reprezentanții Partidului Unității Naționale susține că victoria Maiei Sandu este un prim pas spre ieșirea din criza totală în care vestitul binom Plahotniuc-Dodon au aruncat Republica Moldova în ultimi patru ani, scrie deschide.md

„Îi dorim doamnei președinte ales, mult succes și o asigurăm de disponibilitatea de a colabora în interesul cetățenilor, a apropierii de România și de structurile euro-atlantice. Partidul Unității Naționale mulțumeşte cetățenilor R. Moldova pentru mobilizarea exemplară în favoarea candidatului proeuropean şi exprimă speranța în menținerea sprijinului pentru forțele politice pro-europene şi pro-româneşti din R. Moldova”, este menționat în comunicatul PUN.

Maia Sandu a câștigat turul II al alegerilor prezidențiale, după procesarea a 100% din procesele verbale ale tuturor secțiilor de votare.

Candidatul PAS, acumulează 57,75% din sufragii, ce înseamnă 943486 voturi, astfel câștigând turul II al alegerilor prezdiențiale. Candidatul independent și susținut de PSRM, Igor Dodon a acumulat – 42.25% (690139 voturi).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata