NordNews
Avem ce spune

Punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni și-a sistat temporar activitatea. Pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) anunță marți, 28 decembrie, că punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni și-a sistat temporar activitatea, pentru că pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică.

Punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Reni și-a sistat temporar activitatea, pe motiv că pe partea ucraineană a fost deconectată energia electrică. Recomandăm să optați pentru alt punct de trecere din proximitate: Cișmichioi-Dolinscoe”, anunță Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră din Leușeni informează că, la această oră, pe direcția intrare în R. Moldova se înregistrează un flux mărit de autocare și microbuze. La linia de control sunt 5 autocare și 8 microbuze, iar la barieră – alte 5 autocare și 5 microbuze.

IGPF anunță că au fost deschise suplimentar două piste pentru autocare și microbuze.

„Se practică procedura „Revers” , ceea ce înseamnă direcționarea fluxului de transport pe sensul opus de deplasare, mai mulți lucrători ai IGPF și SV au fost mobilizați la linia de control”, menționează IGPF.

„Și pentru că sunteți cei care în situații precare aveți răbdare și ne apreciați munca, noi la rândul nostru suntem recunoscători. La intrarea în punctul de trecere a frontierei Leușeni este pregătit un ceai sau o cafea fierbinte. Se pot apropia toți călătorii, aflați în apropiere de PTF Leușeni”, adaugă Poliția de Frontieră.

Punctul de trecere

Punctul de trecere

Punctul de trecere

Punctul de trecere

Punctul de trecere

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata