NordNews
Avem ce spune

Purtătoarea de cuvânt a lui Dodon infirmă declarațiile lui Usatîi: „Dacă vom avea nevoie de competența domnului Usatîi, neapărat îl vom apela”

„Dl Usatîi ne acordă multă atenție, îi mulțumim pentru grijă”. Astfel a comentat Ludmila Muntean, purtătorul de cuvânt  al candidatului la funcția de președinte, Igor Dodon, afirmația lui Renato Usatîi, precum că un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat s-ar fi infectat cu noul Coronavirus, iar Dodon evită să facă testul.

În răspunsul pentru NordNews, Muntean a precizat: „Președintele Dodon și oamenii din echipa dânsului respectă strict toate masurile de protecție. Există proceduri după care se apreciază necesitatea de a face test pentru Covid și în cazul în care această necesitate va interveni – președintele Dodon va face testul”.

Replica comunicatoarei vine după declarația actualului primar de Bălți și liderul „Partidului Nostru”, aspirant la fotoliu de președinte, Renato Usatîi precum că Igor Dodon refuză să facă testul la Covid-19 pentru a nu  întrerupă campania electorală pe o perioadă de cel puțin două saptămâni.

„Dodon refuză să se testeze pentru că tratamentul împotriva COVID-19 durează aproximativ două săptămâni și trebuie să stea în carantină. Astfel, campania electorală în care el „oleacă muncește” se încheie”, a menționat Usatîi.

Iar la final, Ludmila Muntean ne-a dat asigurări :  „Dacă vom avea nevoie de competența domnului Usatîi neapărat îl vom apela”.

Amintim că,  în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie au fost înscriși opt candidați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"