NordNews
Avem ce spune

Putin a fost surprins noaptea spre Kremlin cu un anunț important. Reacția lui Peskov

În noaptea de 25 iunie curent, pe la ora 23:00, coloana prezidențială de mașini a lui Vladimir Putin a fost surprinsă întreptându-se către Kremlin. Se zvonea că președintele rus ar avea ceva important de anunțat în urma dialogului cu Alexandru Lukașenko. Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a reacționat, scrie realitatea.md 

https://t.me/realitateamd

Coloana cu Vladimir Putin, la ora 23:00, a sosit la Kremlin. De regulă, asemenea evenimente se soldează cu anunțuri importante. Mai ales, pe fundalul discuțiilor cu Alexandr Lukașenko”, se scria aseară pe diverse conturi de Telegram.

Pe la miezul nopții, pe agenția de presă Tass, cunoscută ca fiind afiliată Kremlinului – a apărut o declarație a lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin. Acesta a negat presupunerile privind vreun anunț important sau vreo declarație de urgență.

 

Nu. Nu este așa”, a declarat Peskov, duminică, 26 iunie curent.

Alte detalii despre acest video nu se cunosc la ora publicării acestei știri. Este de menționat însă că Vladimir Putin s-a întâlnit anume sâmbătă cu Alexandr Lukașenko. O secvență de la discuțiile lor a fost retransmisă de televiziunea rusă. Important este că s-a decis ca Rusia să furnizeze Belarusului sisteme de rachete Iskander-M, capabile să transporte încărcături nucleare.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"