NordNews
Avem ce spune

Putin a rămas fără ofițeri superiori. Un general rus în retragere, de 130 de kilograme, a fost trimis să lupte pe frontul din estul Ucrainei

Generalul Pavel, un veteran al războiului dezastruos al Rusiei din Afganistan, a fost reactivat pentru a intra în luptă pe frontul din Ucraina. El mănâncă cinci mese pe zi, stropite cu un litru de vodcă, și are uniformă special croită, relatează newsweek.ro.

Vladimir Putin a rămas fără ofițeri superiori. Astfel, un general rus obez în retragere a fost trimis să lupte pe frontul din estul Ucrainei.

Generalul cântărește 130 de kilograme, are 67 de ani, și a fost numit la conducerea forțelor speciale ruse care operează în estul Ucrainei, după ce fostul comandant al unității a fost grav rănit într-un atac de artilerie.

Veteran din război (Afganistan), generalul Pavel a servit în Siria chiar înainte de a se retrage din serviciul activ în urmă cu cinci ani, potrivit Daily Star.

Cei mai mulți dintre experimentații comandanți seniori au fost uciși sau răniți în Ucraina. Până de curând, generalul Pavel a locuit într-o suburbie a Moscovei, iar luna trecută a primit ordin să se întoarcă în serviciul activ.

Ofițerul este atât de gras încât trebuie să i se confecționeze o uniformă specială și poartă două seturi de veste antiglonț pentru a-și acoperi circumferința enormă.

Acesta mănâncă cinci mese pe zi, la care bea cel puțin un litru de vodcă.

Se crede că Rusia are zece generali în războiul din Ucraina și 30 de ofițeri superiori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"