NordNews
Avem ce spune

Racola tinere pentru prostituție, iar acum riscă ani grei de pușcărie

Un bărbat a fost reţinut de oamenii legii pentru proxenetism. Potrivit poliției, bărbatul racola tinerele în scopul practicării prostituției prin intermediul rețelelor de socializare. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, le promitea tinerelor sume de la 3000 la 4000 de lei zilnic pentru practicarea prostituției. Fetele cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani acordau servicii în unele apartamente din Chișinău sau erau transportate la domiciliile solicitanților. Potrivit ofițerilor Centrului pentru combaterea traficului de persoane, bănuitul ar fi încasat 1000 de lei pentru o oră de servicii sexuale prestate și 300 euro pentru o noapte.

Bărbatul nu este la prima sa abatare. Acesta mai este acuzat de comiterea infracțiunii prevăzute de art.206, al. 2 din Codul Penal al Republicii Moldova, (trafic de copii), având statut de inculpat, cauza penală fiind pe rol în instanța de judecată.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism, iar dacă vinovăția bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata