NordNews
Avem ce spune

Raportul de activitate al lui Igor Dodon ajunge la primarii din RM. Maria Ciobanu: „De unde și câți bani costă „opera” „vojdiului” ”

Raportul pentru 3,5 ani de activitate a președintelui Igor Dodon, care seamănă cu o revistă de lux, a început să fie expediat primarilor din Republica Moldova. Plicul care conține pe lângă raport și Almanahul Politic trebuie achitat de către fiecare primar în parte (23 lei) la primirea acestuia la oficiul poștal. Conform deputatei Maria Ciobanu, Almanahul Politic ar fi fost editat în 5000 de exemplare, iar sursa finanțării nu se cunoaște. Responsabilii de la Poșta Moldovei au declarat pentru Jurnal.md că au contract încheiat cu Aparatul Președintelui Republicii Moldova pentru prestare de servicii.

Pe 26 august, în cadrul unui briefing, președintele Igor Dodon și-a prezentat raportul de activitate pentru cei 3,5 ani. Dodon a menționat în acea zi că raportul în forma unui ziar va ajunge la fiecare familie din Republica Moldova.

Astăzi deputata Maria Ciobanu scrie pe pagina sa de Facebook: „cadoul” lui Igor Dodon a început să fie expediat în fiecare primărie. „Cadoul electoral, 5000 de exemplare, 260 de pagini din cea mai calitativă hârtie. Chiar azi, la prima oră, voi solicita răspuns la două întrebări: de unde și câți bani costă „opera” „vojdiului” Dodon și cine plătește cheltuielile poștale? A prins la gust președintele Dodon după pomelnicul pe care l-a trimis în fiecare biserică și nu a mai găsit de cuviință să spună câți bani a costat „ingenioasa” idee”, susține deputata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"