NordNews
Avem ce spune

Reacția lui Andrei Năstase după agresarea lui Dinu Plîngău: polițiștii s-au făcut complici cu atacatorii

Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA) și a Blocului Electoral „Acum” DA  PAS, Andrei Năstase, a ieșit cu o reacție după ce membrul PPDA, candidatul pe circumscripția uninominală Edineț, Dinu Plângău, ar fi  fost bătut pe scările Inspectoratului de Poliție Edineț. 
Andrei Năstase din numele  „Acum”, condamnă cu vehemenţă atacul mişelesc asupra candidatului lor în circumscripţia nr.3, Edineţ,  Dinu Plîngău.
„Culmea cinismului este că el a fost bătut chiar pe scările Inspectoratului de Poliţie Edineţ şi sub privirea unor poliţişti, care nu şi-au îndeplinit obligaţiile de serviciu şi nu au întreprins nimic pentru a-i opri şi prinde pe agresori, făcându-se astfel complici cu atacatorii, dar şi părtaşi la instaurarea stării generale de frică din Republica Moldova.
Vom cere demisia imediată a Comisarului-şef Alexandru Rusu, precum şi prinderea şi pedepsirea cât mai urgentă a agresorilor. Vom anunţa ambasadele şi observatorii internaţionali cu privire la această încercare de a intimida concurenţii electorali şi a influenţa mersul scrutinului”, a declarat Năstase pentru NordNews.
Amintim că Dinu Plîngău a fost agresat fizic, în după-amiaza zilei de astăzi, pe scările Inspectortului de Poliție Edineț. Anunțul a fost făcut de Plîngău într-o postare pe rețeau de socializare facebook.
Potrivit aspirantului la fotoliul de deputat pe circumscripția uninominală Edineț, el a fost atacat de trei persoane necunoscute după ce a dat un live pe facebook  de pe scările IP Edineț. Pe lângă, bătaie Plîngău a fost amenințat cu răfuială fizică și îndemnat să părăsească Edinețul.

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"