NordNews
Avem ce spune

Reacția lui Ilan Șor la speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții: nu ne cununați fără să ne întrebați

Speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții fac parte din tehnologiile de campanie electorală murdară, a declarat Ilan Șor, liderul formațiunii. El a menționat că echipa sa, spre deosebire de altele, are o campanie electorală onestă și transparentă, chemând și oponenții să procedeze în același mod. (P)

„Liniștiți-vă și calmați-vă, toți cei care speculați pe tema viitoarei coaliții. Nu încercați să ne cununați fără să ne întrebați. Uitați-vă în ce s-a transformat această campanie. Rușine și batjocură. Murdărie și luptă fără reguli. Dodon o atacă pe Sandu, Sandu pe Dodon, Usatîi pe Dodon, Năstase pe Sandu și așa mai departe”, a declarat Ilan Șor într-o adresare video pe contul său de Facebook.

De asemenea, Șor s-a adresat deputatului Platformei DA, Alexandru Slusari, care a vorbit despre o „posibilă coaliție” cu participarea Partidului „ȘOR”.

„Dle Slusari, mai bine amintiți-vă cum liderul vostru Andrei Năstase a declarat recent că este gata să formeze o alianță cu oricine doar pentru a ajunge la putere”, a menționat Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a reiterat că alegerile trebuie să fie o competiție de abordări și idei, dar nu „lupte fără reguli” și că formațiunea sa va continua să aibă un comportament corect.

„Nu ne atrageți în conflictele voastre. Noi ducem o luptă corectă și transparentă, demonstrând că programul nostru este cel mai bun. Iar alții și-au construit programul doar pe ură și război. Prieteni, nu veți construi nimic cu ură și război. Astăzi ca niciodată este necesar să ne unim eforturile și să construim. Și deja după alegeri, când se vor calma spiritele, vom decide dacă vom merge în coaliție, cu cine, când și, cel mai important, pentru ce”, a concluzionat Ilan Șor.

Programul „Moldova-2024” a candidatului la funcția de președinte Violeta Ivanov prevede, printre altele, majorarea pensiei minime până la 5.000 de lei, iar a salariului mediu la 10.000 de lei. De asemenea, Violeta Ivanov și Partidul „ȘOR” propun fortificarea rolului economic al statului, construcția în raioanele unde va fi nevoie a fabricilor de procesare a producției agricole, implementarea unui program național de irigare a terenurilor agricole, reparația tuturor drumurilor, asigurarea tuturor localităților cu acces la apă, canalizare și iluminare stradală. În plus, programul „Moldova-2024” conține mai multe măsuri de susținere a pensionarilor, familiilor cu mulți copii și a concetățenilor care decid să revină în patrie.

P.

Acest articol nu reflectă politica editorială a portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"