NordNews
Avem ce spune

Reacția lui Pavel Filip după perchezițiile care au avut loc la el acasă

Fostul prim-ministru, Pavel Filip, a venit cu o reacție după perchezițiile efectuate în această dimineață la domiciliul său. Pe pagina sa de facebook, politicianul menționează că este sigur de nevinovăția sa și este gata să o demonstreze.

În activitatea mea la Guvern m-am condus mereu de interesul țării și al cetățenilor și am muncit pentru o Moldova mai bună. Sunt sigur de nevinovăția mea și voi demonstra acest lucru. Voi colabora cu ancheta, am fost și sunt mereu la dispoziția autorităților pentru a explica orice situație”, a scris Pavel Filip.

Amintim că, astăzi, mai multe percheziții au avut loc la domiciliul fostului prim-ministru al Moldovei, un fost consul al Moldovei la Odesa și la o persoană din anturajul „Grupului Andronache.”

Fostul premier este vizat în dosarul privind tentativa de deposedare a terenului de peste 40 de ari, unde este amplasat Consulatul Republicii Moldova în orașul Odesa. Potrivit informațiilor, în schema respectivă ar fi implicat și fostul deputat Vladimir Andronachi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"