NordNews
Avem ce spune

Reacția lui Stoianoglo după ce Sandu s-a declarat nemulțumită de activitatea lui

Procurorul general Alexandr Stoianoglo susține că se va întâlni cu Maia Sandu, pentru a discuta despre activitatea sa în fruntea instituției, pe care președintele ales a calificat-o drept lipsită de performanță, potrivit cotidianul.md.

„Suntem gata să ne întâlnim cu doamna președinte și să-i prezentăm toată informația legată de activitatea Procuraturii. Sunt sigur că după asta părerea doamnei președinte se va schimba. Și sper că vom fi auziți”, a reacționat Stoianoglo la criticile Maiei Sandu.

Președintele ales Maia Sandu a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că este nemulțumită de activitatea timp de un an de mandat a lui Alexandr Stoianoglo în fruntea Procuraturii Generale. Ea a spus că una dintre primele acțiuni pe care le preconizează după ce va prelua mandatul va fi să aibă o discuție cu Stoianoglo.

Întrebată cum caracterizează un an de mandat a lui Stoianoglo la Procuratura Generală, împlinit la 29 noiembrie, Sandu a spus că a remarcat o „lipsă de acțiuni și progres”

„Nu am prea multe lucruri prea bune de spus despre activitatea procurorului general. Dar îl voi invita la o discuție să vedem cum poate fi explicată această lipsă de performanță. În contextul activității Consiliului Suprem de Securitate vom avea discuții foarte serioase pornind de la cele mai importante dosare de corupție și pe care în continuare nu vedem progrese. Vreau să văd care sunt argumentele lui în legătură cu această lipsă de progres”, a declarat Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata