NordNews
Avem ce spune

Reacția lui Vladimir Cebotari după anunțul celor doi colegi ai săi despre susținerea Violetei Ivanov la prezidențiale

Grupul parlamentar „Pro Moldova” nu o susține pe candidata Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, la scrutinul prezidențial. Cel puțin asta declară deputatul, Vladimir Cebotari, care susține că cei doi colegi ai săi, Corneliu Padnevici și Gheorghe Brașovschi, s-au grăbit să-și anunțe susținerea față de Ivanov și nu s-au consultat cu întreg grupul parlamentar. Vladimir Cebotari a mai spus ca Padnevici și Brașovschi au luat decizia, după ce au fost contactați chiar de către Violeta Ivanov, transmite cotidianul.md.

Totodată, Cebotari a declarat că „Pro Moldova” urmează să ia o decizie cu privire la îndemnul candidatei Partidului „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov.

Cei doi aleși ai poporului au făcut anunțul pe paginile lor de facebook, unde au precizat că sunt nevoiți să facă asta, deoarece candidatul formațiunii politice din care fac parte, adică Andrian Candu a fost eliminat ilegal din cursa prezidențială.

Marți, candidata Partidului  „Șor” la funcția de președinte al Republicii Moldova, Violeta Ivanov, le-a solicitat membrilor și simpatizanților PDM, PCRM și „Pro Moldova” s-o susțină în campania electorală.

 

Violeta Ivanov a și fost membră a două dintre celei trei partide cărora le-a cerut susținerea.

Din PCRM a plecat la sfârșitul anului 2015, pentru a-l susține pe Vladimir Plahotniuc în încercarea sa de a ajunge premier, iar în 2020 a părăsit PDM-ul, în favoarea Partidului „Șor”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"