NordNews
Avem ce spune

Reacția Poliției după accidentul de la Soroca: Cinci mașini, avariate, iar bănuitul dispărut de la fața locului

Cinci mașini s-au tamponat vineri la Soroca. Impactul s-a produs în jurul orei 15:10, pe strada Grigore Vierul din localitate, scrie zugo.md.

Potrivit oamenilor legii, mai întâi, un vehicul de model Skoda a accidentat un Chevrolet și un Nissan, ambele automobile diind parcate regulamentar, pe partea dreaptă. Ulterior, mașina a fost proiectată într-un Volkswagen, șoferul căruia se deplasa conform normelor prevăzute.

Ca urmare, atât Skoda, cât ș Volkswagen, s-au ciocnit cu o mașină de model Toyota, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca.  Nimeni dintre șoferi nu a avut de suferit în urma accidentului.

Conducătorul automobilului de model Škoda a părăsit locul accidentului rutier și nu a fost posibilă examinarea stării de ebrietate. Potrivit autoblog.md, ar fi vorba despre un preot, care ar fi urcat la volan în stare de ebrietate și ar fi fost evacuat de o companie particulară de pază.

Testele alcoolscopice au stabilit că șoferii celorlalte vehicule nu erau în stare de ebrietate. Poliția investighează cazul și urmează să stabilească alte circumstanțe ale impactului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"