NordNews
Avem ce spune

Reacția staff-ului electoral al lui Igor Dodon la declarațiile Maiei Sandu

Vicepreședintele parlamentului, deputatul socialist Vlad Bătrîncea, care este și șeful staff-ului de campanie a candidatului la prezidențiale Igor Dodon, a declarat că este „stupefiat” de ultima decizia a echipei PAS de a nu participa la dezbateri electorale.

„Am rămas stupefiați. Am declarat clar, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, că Igor Dodon nu va participa la diferite dezbateri. Acesta va merge în teritoriu să discute cu cetățenii și am declarat din start că vom participa la dezbateri televizate în turul doi. […] Săptămâna trecută au avut loc mai multe contacte între staff-urile candidaților care au acces în turul doi. Am convenit că vom avea aceste dezbateri. Noi nu folosim metodele partidelor de dreapta, manipulări ca să vă prezinte acum corespondența noastră. […] Noi am propus două dezbateri, una la televiziunea publică Moldova 1, iar a doua la Academia de Studii Economice, acolo unde au făcut studii ambii candidați. […] Am convenit că dezbaterile vor avea loc miercuri (11 noiembrie – notă red.), la ora 19.00. Propunerea noastră era pentru ziua de joi, iar colegii din numele Maiei Sandu au propus ziua de miercuri. […] Astăzi, Maia Sandu declară că nu va participa la dezbateri televizate”, a declarat Vlad Bătrîncea.

 Amintim că astăzi, în cadrul unui briefing de presă, lidera PAS, Maia Sandu a sugerat că nu mai are ce discuta cu Dodon, iar singurele dezbateri la care el trebuie să participe sunt cele cu procurorii. Sandu mai spune că după alegeri va cere anchetarea lui Dodon pentru toate abuzurile comise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"