NordNews
Avem ce spune

Recompensa dezamăgitoare primită de un tânăr care a înapoiat o geantă plină cu 10.000 de dolari

Un adolescent de 16 ani din California a fost lăudat de presa americană după ce a dat dovadă de spirit civic și a înapoiat o geantă în care se aflau 10.000 de dolari. Însă drept răsplată pentru gestul său, tânărul a primit o recompensă de 100 de dolari, o sumă pe care unii o consideră mult prea mică pentru câți bani se aflau în geantă, scrie Mirror.
Rhami Zeini se întorcea acasă de la liceu, când a văzut o geantă neagră pierdută pe stradă. Când a deschis-o, tânărul a găsit înauntru o sumă mare de bani, de aproximativ 10.000 de dolari. Pentru că nu a găsit și un act sau un număr de telefon al celui care pierduse geanta, tânărul a dus-o la poliție.
Povestea sa a apărut pe pagina de Facebook a poliției din Santa Barbara. Geanta aparținea unei femei care, cel mai probabil, a lăsat-o pe mașină și a uitat de ea înainte să demareze.
Au existat însă și voci care au criticat faptul că recompensa pe care a primit-o adolescentul a fost de doar 100 de dolari. „I-aș fi dat mai mult de 100 de dolari. Erau mulți bani în geantă pe care i-ar fi putut pierde pentru totdeauna”, „Dezamăgitor. I-aș fi dat 1.000 de dolari pentru că mi-a adus geanta”, „O recompensă de 100 de dolari…wow, cât de generos”, au scris câțiva internauți.
„Eu sunt împăcat că am făcut ceea ce trebuia. Dacă aș fi fost în locul femeii care a pierdut geanta și aș fi pierdut o sumă mare de bani, mi-ar fi plăcut să fie cineva cinstit care să mi-o aducă”, a declarat tânărul.
Sursa: digi24.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"