NordNews
Avem ce spune

Reducerea mai așteaptă

Scriam recent într-un material pentru nordnews despre pachetul de legi aprobat de Parlament în galop, legi destinate, cum susține guvernarea, să facă viața cetățenilor mai bună. Printre aceste faimoase legi este și cea care prevede reducerea impozitării veniturilor de la 18% la 12%. M-am bucurat precum un creștin exemplar de venirea Paștelui, pentru că, bugetar fiind, a început să-mi învie speranța în ieșirea la limanul bunăstării.
Ieri, am primit  o remunerare pentru munca din luna august. M-au impozitat pe vechi, la 18 %.  Le-am amintit,  cât mai dulce posibil, delicatelor doamne de la contabilitate că … a fost aprobată o lege care prevede reducerea impozitării… “Deocamdată, nu este pusă în aplicare”, mi-au zis. Poate nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial?”
Ce se întâmplă, dragi guvernanți, ce-i cu tergiversarea asta? Or, atunci când aveți nevoie, instalați guverne și după miezul nopții sau îl suspendați pe nefericitul Dodon și când se ia roua. Acum de ce nu vă grăbiți, domnii mei,  că e la fel de importantă chestiunea.
P.S Am remarcat că statul e foarte atent la cum se mișcă bănuții noștri, cum de n-au observat cum s-a furat miliardul?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"