NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate

 Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit zilele acestea la Bălți. Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat.
Într-un live pe facebook, alături de actualul edil de Bălți, Nicolai Grigorișin, de vice-primarul Ghenadie Șmulschii dar și de fostul candidat la parlamentare, Ivan Osoianu, Usatîi a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că a venit în oraș ca să-și ia salariul: ,,В Бельцах получаю зарплату”.
În filmulețul postat, Renato Usatîi mai spune că Grigorișin i-a propus să se așeze în fotoliul de primar, însă nu a făcut-o, pentru că s-ar putea să-i placă, iar la alegerile locale să să fie contracandidatul actualului edil.
La primărie, pe Usatîi îl aștepta o surpriză: pe masa primarului, într-un plic, era salariul pentru perioada cât a lipsit din țară. Nici mai mult, nici mai puțin – 2093 lei și 32 bani, atât i s-a cuvenit pentru un an și jumătate.
Renato Usatîi era îmbrăcat într-un tricou polo de la Dolce&Gabbana, care pe site-urile specializate costă mai mult de 300 de euro, adică vreo trei salarii ca cel pe care tocmai l-a primit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata