NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi cere ajutor. Vrea să știe câți moldoveni îl vor președinte

Primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi nu se poate decide dacă trebuie sau nu să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă. Cel puțin asta rezultă din declarațiile făcute de edil în cadrul unei conferințe de presă. Politicianul cere susținerea moldovenilor atât din țară, cât și de peste hotare pentru a lua o hotărâre în acest sens.

Fac apel către toți moldovenii de acasă cât și cei din diaspora, să se expună într-un filmuleț de 15-20 de secunde, dacă se merită sau nu, să candidez la alegerile prezidențiale. Nu vreau să fiu un candidat din partea unui singur partid politic, vreau să fiu cetățean susținut de toți”, a spus Renato Usatîi.

Politicianul a mai spus că timp de o lună va aduna toate mesajele, iar într-un final, în funcție de cât de mulți oamenii îl vor susține, va decide dacă să candideze sau nu pentru funcția de președinte al R. Moldovei.

Până pe data de 27 august. Aveți o lună la dispoziție să vă spuneți părerea. În cazul în care vor fi zeci de mii de mesaje video, sunt gata să fiu toată viața „sluga” poporului”, a precizat edilul de Bălți.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc pe 1 noiembrie 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"