NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi: Dacă există un nou lider care este gata să conducă PN în locul meu, sunt gata să discut despre aceasta

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, spune că este gata să discute despre transmiterea conducerii formațiunii, dacă există un nou lider, care ar fi gata să conducă PN în locul lui. Politicianul spune că nu se ține de funcții. Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.
De asemenea, Renato Usatîi nu a dat un răspuns clar dacă rămâne sau nu în politica moldovenească în următoarea perioadă.
Despre posibile alegeri anticipate, Renato Usatîi este aproape sigur că vor avea loc. În opinia lui, în acest caz, schimbările nu vor fi mari, dar vor exista. De exemplu, în opinia lui, PDM ar rămâne aproximativ cu același număr de deputați, Partidul Socialiștilor ar avea maxim 22 de parlamentari. Partidul „Șor” și blocul ACUM ar obține, la fel, mai puține fotolii de deputat, dar nu a specificat cu cât.
Totodată, Renato Usatîi menționează că formațiunea sa ar putea obține minim 15 mandate de deputat în caz de anticipate, dar pentru aceasta ar trebui să revină în Moldova. Dacă va reveni, însă, politicianul spune că va fi reținut. În această situație, Renato Usatîi spune că va trebui să analizeze bine ce va face în continuare.
Renato Usatîi a spus că este prematur să anunțe dacă „Partidul Nostru” va participa la alegerile locale întrucât crede că vor avea loc mai întâi alegeri parlamentare anticipate.
SURSA: tv8.md

2 Comentarii
  1. Marius spune

    BALABOL

  2. Jucu spune

    E gata cu mafia… Usatîi e mort…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"