NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi despre ședința Parlamentului: „Bespredel” e puțin spus

Renato Usatîi susține că ședința Parlamentului de la miezul nopții nu este nimic mai mult decât un circ. Edilul de Bălți susține că toate acțiunile sunt ilegale și vor fi anulate de Curtea Constituțională.

Pentru a obține cât de puțin încrederea alegătorilor, de arăta grija față de popor, pe care tot ei în acești ani l-au furat și și-au șters picioarele, au făcut toate posibilitățile ca acești oameni să părăsească țara. Aseară și-au amintit și de Găgăuzia, pe care au folosit-o și au trădat-o de multe ori timp de 30 de ani, și de vorbitoriii de limbă rusă, și-au amintit despre toți. Au făcut acest lucru deoarece când aceste legi vor fi anulate de Curtea Constituțională să poată spune că ei au vrut să îi ajute pe nevoiași, că au vrut să întărească statutul limbii ruse în Republica Moldova, să îi ajute pe agricultori, să repare drumurile, tot din banii oamenilor. Pentru asta a fost creat acest circ”, a delarat Usatîi într-un live pe Facebook.

Amintim că aseară, parlamentarii s-au întrunit într-o ședință la miezul nopții, unde au votat mai multe legi controversate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata