NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi: Dodon vrea să mă aresteze în baza unui dosar intentat în Rusia

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, acuză Ministerul de Interne de intentarea mai multor dosare penale pe numele său, la indicația președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. În cadrul unei transmisiuni live, edilul de Bălți menționează că conducerea Serviciului Protecției Interne și Anticorupție (SPIA) sunt în așteptarea deciziei autorităților din Federația Rusă, care îl vor anunța în căutare pe teritoriul CSI în baza dosarului „Laundromat”. 

Mai mult, Usatîi spune că de fabricarea dosarelor împotriva sa se ocupă grupul secret din cadrul Serviciului Protecție Internă şi Anticorupție din care fac parte “șeful SPIA, Ion Mămăligă și Vadim Mînzărari, adjuncul acestuia”.

Acești polițiști de buzunar așteaptă ca eu să fiu anunțat în căutare pe teritoriul CSI din partea Rusiei, iar Ministerul rus de Interne așteaptă decizia maiorului Abramenco din cadrul Comitetului de Anchetă. Dacă voi fi anunțat în căutare, voi face public numele tututor celor implicați în acest proces de denigrarea mea”, a declarat el.

La finalul transmisiunii, Usatîi s-a adresat către Vadim Mînzărari, învinuindul de complicitate și inactivitate în traficul de droguri în perioada plahotniucistă.

Domnule Mînzărari, eu vă felicit, veți deveni o nouă vedetă a televiziunii, unde oamenii vor afla adevărul” .

Renato Usatîi, a fost ales primar al municipiului Bălți, la data de 20 octombrie 2019.
 

Онлайн. Новые подлости со стороны руководства страны по отношению к гражданам, экономическим агентам, попытку моего устранения молдавскими силовиками в ближайшие дни и не только. Chiar in Saptamina Patimilor?!

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Dienstag, 14. April 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata