NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi i-a cerut Maiei Sandu să răspundă la câteva întrebări pentru a-și convinge susținătorii să o voteze pe lidera PAS

Liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi i-a cerut Maiei Sandu să răspundă la câteva întrebări care îi frământă pe mulți dintre susținătorii lui. Într-un life pe facebook, politicianul a declarat că lidera PAS trebuie să unească societatea, dar nu să o dezbine, așa cum o fac alții.

„Astăzi, foarte mulți vorbitori de limba rusă sunt înfricoșați de gândul că sărbătoarea 9 mai va fi interzisă în Republica Molodva. Eu vreau să-l văd pe acel om, care astăzi își va asuma să interzică sărbătorirea Victoriei pe data de 9 mai. O parte din populație sărbătorește pe 9 mai Ziua Europei, cealaltă parte sărbătorește Ziua Victoriei. În ziua de azi, societatea noastră este divizată în două tabere, iar președintele țării trebuie să ne unească pe toți. Aș vrea ca asupra acestei teme să se expună Maia Sandu. Aceeași situație este și cu sărbătorile de iarnă, cineva sărbătorește Crăciunul în ianuarie, iar altcineva în decembrie. Din nou, aș vrea ca Maia Sandu să-și spună punctul de vedere.”

Usatîi a accentuat toate promisiunile lui Dodon care nu au fost realizate în cei patru ani guvernare:

„Igor Dodon a promis că va reîntoarce miliardul furat și că va anula Legea miliardului…Igor Dodon a promis că va interzice oamenilor care dețin cetățemie dublă să ocupe funcții demnitare…a mai promis că va organiza ședințe publice la care să aibă accesul presa liberă… să introducă în programele școlare Istoria Moldovei, vorbitorii de limba rusă așteaptă răspunsul și la această întrebare. ” 

Usatâi și-a asigurat susținătorii că va lupta pentru ca nicio școală cu predare în limba rusă să nu fie închisă. Politicianul a îndemnat oamenii să iasă la vot

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"