NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi își propune să meargă la parmentarele din 2019 cu trei partide

Fostul primar de Bălți și liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi spune că va merge în alegerile parlamentare din 2019 cu trei partide, pentru a fi sigur că nu va fi scos de pe liste. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, scrie unimedia.info
Potrivit acestuia, până la moment, aceste partide vor rămâne în anonimat, pentru ca guvernarea de la Chișinău să nu le permită înregistrarea.
Usatîi a mai spus că va face o înțelegere cu partidele de opoziție, care vor să anihileze Partidul Democrat. În cadrul alegerilor din februarie, în circumscripții vor participa candidații care au șanse mai mari de câștig.

Întrebat cum va participa la alegeri, dacă candidații trebuie trebuie să depună semnăturile personal, Usatîi nu a spus exact cum o va face.

Usatîi spune că în următoarele alegeri parlamentare va lua mai mult de 10 mandate. În următorul Parlament, Usatîi spune că nu va face alianță cu Partidul Democrat, nici cu partidele care au făcut anterior alianțu cu PD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"