NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi: „Kuliokul e simbolul perfect pentru Igor Dodon”

Candidatul la funcția de președinte, Renato Usatîi, consideră că președintele Igor Dodon nu trebuie să mai cheltuiască bani pentru consultanți și specialiști în PR, în condițiile în care dânsul îi dă o idee de simbol electoral în alegerile de pe 1 noiembrie, scrie ziarulnational.md.

„Curcanul putea fi un simbol, dar a fost discreditat de Plahotniuc, atunci când a aruncat în curtea Președinției păsările… Eu îi propun un simbol electoral lui Dodon… Toți își vor da seama (arată la cameră). Kuliokul e simbolul perfect pentru Igor Dodon. Nu va fi confundat de nimeni. Așa că să nu mai cheltuiască în vad bani pentru specialiști”, a declarat Usatîi într-un live pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că Igor Dodon s-ar teme doar de doi candidați în acest scrutin prezidențial. „Se teme de Maia Sandu și de mine. El știe că, daca eu voi trece în turul II cu el, atunci îl rup în bucăți, fac tocătură din el. Maia Sandu este un om cinstit, dar noi avem metode total diferite în ceea ce privește combaterea corupției. Astfel, lui Dodon îi va fi mai simplu cu Maia Sandu în turul II”, crede acesta.

De asemenea, Usatîi spune că Igor Dodon ar avea unele „filmulețe” cu el, dar nu îi este frică. „Dodon pregătește o campanie murdară, iar cei loviți vor fi Maia Sandu și eu. Sunt două grupuri care lucrează împotriva mea și a Maiei Sandu. A avut profesor bun și nu e vorba de Voronin, așa cum spune. Profesor i-a fost Plahotniuc. El are trei înregistrări oferite ce cei trei alcoolici de la FSB. Una e cu Adrian Radu… Să arate odată imaginile celea și gata. În alte imagini mă cuprind cu niște fete… Eu nu mă ascund, pot să merg la discotecă, la plajă, sunt un om neînsurat. Așa că nu o mai face pe inocentul, că vrei o campanie curată”.

Usatîi a mai adăugat că va transforma reședinta de la Contrița într-un sanatoriu pentru cadrele medicale. „Acolo este loc suficient pentru a ridica 3-4 clădiri și de a face un sanatoriu frumos. Promit să fac asta dacă ajung președinte. În schimb, pentru Dodon sensul de a fi președinte este să meargă cu mașina cu girofar”, a conchis Usatîi.

1 Comentariu
  1. Alexei spune

    Da! Ar fi bine! Cam nu cred că va face ordine cineva din politicienii actuali, dar Kuliokulne-a adus la așa stadiu, încît credem oricui numai nu lui!
    Ne-a adus la așa stare, încît credem oricui! Credem că nu va fi mai rău!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"