NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi s-a lansat în campania electorală, cu sloganul: „Voi fi sluga poporului”

Primarul de Bălți și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi s-a lansat astăzi, 2 octombrie,  în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Politicianul a declarat că va fi sluga poporului și va implementa proiecte menite să îmbunătățească viața cetățenilor.

Eu voi fi sluga poporului meu. Eu particip în această campanie pentru că astfel a decis poporul. Totul o să se rezolve și pensiile și probleme cu care ne confruntăm. Voi distruge acest sistem de corupție. Victoria la prezidențiale este primul pas. Trebuie să avem o relație corectă cu România și Ucraina. Președintele ar trebui să reprezinte cetățenii, dar în niciun caz să nu să se transforme într-o „sacoșă boțită”.

Usatîi a declarat că dacă va ajunge președinte, va dizolva parlamentul și va opta pentru alegeri anticipate. Totodată, acesta a menționat că va dizolva și Centrul Național Anticorupție și va crea o structură nouă, în care vor activa cei mai buni ofițeri.

Până la moment, s-au lansat în campania electorală: Maia Sandu (PAS), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Renato Usatîi (PN), Violeta Ivanov (PP „Șor”) și Igor Dodon (candidat independent, dar susținut de PSRM).

Așteaptă decizia CEC Dorin Chirtoacă, înaintat de Blocul „Unirea”, și Octavian Țîcu, de la PUN.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"