NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi se vede în turul II

Fiind întrebat pe cine va susține în turul II la alegerile prezidențiale din această toamnă, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a declarat că întrebarea i se pare tendenţioasă, ba chiar greşit formulată. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii emisiunii „Puterea a patra”, de la N4.

Dumneavoastră trebuie să puneți întrebarea astfel: Domnule Usatîi, cum credeți, cine vă va susține pe dvoastră în turul doi? Maia Sandu, Igor Dodon sau o parte din cei „pătimiți”, mai sunt acolo oleacă de candidați. […] Nu mă comparați cu toți pătimiții care au fost sau urmează să fie invitații emisiunii. Au venit și ei să mai apară o dată la televizor, să-i vadă rudele din sat.

Totodată, edilul de Bălți a menționat în cadrul aceleiași emisiuni, că este încrezut în propriile forțe în lupta pentru fotoliul prezidențial.

Eu sunt un candidat susținut de o mulțime de cetățeni. Cred că ați văzut zeci de mii de videouri și mesaje în susținerea mea. Eu doar văd cum reacționează cetățenii. Sunt atent la mesajele pe care le primesc în toate limbile posibile. […]Mă mândresc de faptul că pentru prima dată voi avea observatori și voluntari în toate statele de pe globul pământesc.

 Amintim că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi va fi primul în buletinul de vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"