NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi și Maia Sandu se vor întâlni mâine

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru a ținut să mulțumească cetățenilor din țară dar și din diasporă pentru votul acordat formațiunii pe care o conduce. Politicianul a declarat că se va întâlni mâine cu lidera Partidului Acțiune și Solidarite (PAS), pentru a discuta soarta, dar și modul în care actualul Parlament poate fi dizolvat. Anunțul a fost făcut de Renato Usatîi în cadrul unei intervenții live pe pagina sa de facebook.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toată încrederea oferită ieri, 1 noiembrie. După cum am și promis voi fi doar sluga poporului, sluga la toți cetățenii Republicii Moldova. Eu vă asigur că nu vă voi dezamăgi și voi continua lupta pentru alegeri parlamentare anticipate. În primul rând noi trebuie să dizolvăm acest bordel politic – Parlamentul R. Moldova. […] Vreau să le mulțumesc la toți cei din diasporă care m-au susținut pentru că și în diaspora din Uniunea Europeană sunt pe locul doi. Este important că începând cu vecinii noștri – România și terminând cu Germania, Franța, Portugalia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Polinia, Suedia, Italia, Norvegia, peste tot sunt pe locul doi”, a spus Usatîi.

Totodată, edilul de Bălți a declarat că a fost telefonat astăzi de către Maia Sandu, iar mâine cei doi politicieni au planificat o întâlnire.

Astăzi am discutat la telefon cu doamna Maia Sandu. Noi am convenit că mâine vom avea o întrevedere după care vom ieși și vom face declarații. Fiecare discuție trebuie să fie publică, nu așa cum făcea Plahotniuc pe timpuri. Eu am întrebări pentru că am făcut promisiuni și oamenii așteaptă să fie îndeplinite”, a conchis Renato Usatîi.

Amintim că în urma scrutinului de ieri, Maia Sandu a acumulat 487 635 de voturi, echivalentul la 36.16%, în timp Igor Dodon a obținut 32.61%, adică 439 866 de voturi. Pe locul trei s-a plasat Renato Usatîi care a acumulat în cadrul alegerilor prezidențiale 227 938 de voturi, echivalentul la 16,90%.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"