NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi: „Sunt cel puțin 6 cazuri în baza cărora trebuie pornite cauze penale privind organizarea alegerilor.”

Renato usatîi a declarat presei că peste o mie de voluntari din partea formațiunii sale monitorizează procesul electoral și că, la această oră, a primit deja „sute de mesaje” în privința încălcărilor efectuate în cadrul secțiilor de votare din țară. Formațiunea sa pregătește sesizări pentru CEC și procuratură.

„Sunt cel puțin 5-6 cazuri în baza cărora trebuie pornite cauze penale privind organizarea alegerilor pentru cetățenii din Transnistria”, a declarat Renato Usatîi vorbind despre „transportarea organizată, dar și cumpărarea alegătorilor din stânga Nistrului”.

„Sunt implicate, în monitoriazare, peste o mie de persoane, pentru ca să putem acoperi toată țara. Le mulțumesc tuturor că au acceptat, chiar dacă eu nu mai sunt în cursa electorală, să iasă și să apere democrația, să demonstrăm cetățenilor din Republica Moldova că există fraudări și fărădelegi. Sunt sigur că tăate tentativele vor eșua, iar „kuliokul” va fi rupt. ”, a mai adăugat liderul PN.

Renato Usatîi și-a exprimat astăzi votul la o secție din Chișinău, menționând că a votat împotriva corupției și pentru schimbare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"