NordNews
Avem ce spune

Renato Usatîi, trădat și de consilieri. Aleșii locali din Bălți se aliniază cu Nicolai Grigorișin

Cel puțin trei consilieri locali din Bălți au părăsit rândurile formațiunii politice „Partidul Nostru”. Este vorba despre Angela Rusu, Svetlana Colenciuc și Svetlana Bînzari. Acestea au făcut câte o postare pe paginile lor de facebook. Se întâmplă după ce Renato Usatîi a declarat că nimeni din echipa sa nu-l va susține în campania electorală pe Nicolai Grigorișin, care vrea să candideze independent pentru fotoliul de primar de Bălți.

„Am luat una dintre cele mai dificile decizii din viața mea, mă retrag din „Partidul Nostru”, dar cred că viitorul municipiului Bălți este posibil doar cu Nicolai Grigorișin, iată de ce îl susțin în campania electorală”, a scris Angela Rusu.

 

Svetlana Colenciuc a scris: „Când mi se spune că am trecut grație PN și din această cauză trebuie să renunț la mandatul de consilier local, dacă liderul așa a decis, este straniu să aud acest lucru de la oamenii care pentru aceste sfaturi primesc onorarii lunare. Colegi, Nicolai Grigorișin merită să continue lucrul lui Renato Usatîi.”

Și Svetlana Bînzari a făcut o postare în care îl susține pe candidatul independent Nicolai Grigorișin.
„Susţinerea bălţenilor contează cel mai mult. Faptul cum oamenii îşi exprimă susţinerea sa, semnând pentru ca domnul Grigorişin să candideze la funcţia de primar al municipiului Bălţi, demonstrează că lumea are încredere în domnul Nicolai, şi în ceea ce face dumnealui. Aprecierea locuitorilor municipiului se exprimă anume aşa, şi acest lucru este cel mai important. Bălţenii au nevoie la conducerea oraşului de un gospodar, de un om responsabil, de o persoană la care poţi apela oricînd, cu cele mai elementare şi simple probleme, la care se vor găsi imediat soluţii. Susţinerea bălţenilor este unica apreciere veridică a anilor de muncă asiduă a domnului Grigorişin, fiind consilier municipal, vice-primar şi primar al municipiului”, a scris Svetlana Bînzari.

Amintim că, ieri, Renato Usatîi a declarat că „Partidul Nostru” nu îl va susține pe Nicolai Grigorișin în cursa pentru funcția de primar de Bălți. Usatîi susține că a avut discuții tensionate cu Grigorișin, dar și suspiciuni, care s-au adeverit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata