NordNews
Avem ce spune

Replici dure între Renato Usatîi și Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Eu vreau să fiu președinte”

Întrebat de către Renato Usatîi cine sunt cei 49 de deputați cu care s-a înțeles că să îl voteze pe Alexandru Slusari drept prim-ministru, Andrei Năstase a refuzat să răspundă. În replica, Andrei Năstase spune că Platforma DA nu face înțelegeri așa cum s-a obișnuit el să facă cu Dodon, Șor și Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Eu vreau să fiu președinte”, scrie protv.md

„Care sunt cei 49 de deputați cu care v-ați înțeles să îl alegeți pe Slusari drept prim-ministru? Dumneavoastră și care fracțiuni trebuiau să îl aleagă? Puțin de la Șor și puțin de la Candu, sau cum?” a întrebat Renato Usatîi.

„Iată și aici avem abordări diferite. Nu voi comenta abordările domnului Usatîi care sunt departe de ale mele. Eu sunt jurist de meserie și stiu ce spune legea și mă conduc de fiecare dată de lege. Ce vreau să spun este că în parlament sunt 100 de deputați, unul este fugar până o să fie condamnat definitiv, iată cât sunt 100 de deputații, încercările noastre sunt de a obține o majoritate care să voteze un Guvern al Platformei Demnitate și adevăr susținut și de alte forțe, cu un premier, Slusari. Daca nu se întâmplă acest lucru, mergem către alegeri anticipate și fară improvizații.”, i-a dat o replică Andrei Năstase.

Refuzând să răspundă, în replica, Usatîi i-a spus lui Năstase că…

„Ați fost jurist când ați condus Ministerul de Interne și ați plecat de acolo pentru că nu ați știut pe ce articole puteți porni doar penale”, spune Usatîi.

La întrebarea candidatului PN dacă cei din Platforma DA au dus discuții cu deputați din Pro Moldova, Partidul Șor sau PSRM, Andrei Năstase spune că Platforma DA nu face înțelegeri așa cum s-a obișnuit el să facă și că nu comentează aberații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata