NordNews
Avem ce spune

Republica Moldova mizează pe ajutorul Rusiei în soluționarea conflictului transnistrean

Republica Moldova mizează pe ajutorul Federației Ruse în procesul de soluționare a conflictului transnistrean. Despre asta a anunțat șeful diplomației țării noastre, Nicu Popescu, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, 17 noiembrie, împreună cu omologul său rus, Serghei Lavrov, informează Nord News cu referire la tv8.md

Poziția Republicii Moldova rămâne neschimbată, noi dorim să păstrăm integritatea teritorială a țării și să identificăm o soluție durabilă pentru reglementarea acestui conflict”, a declarat Nicu Popescu.
La rândul său, Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Federației Ruse a menționat că este mulțumit de dialogul purtat cu omologul său moldovean.
Menționăm că înaintea declarațiilor de presă, oficialii au semnat și o declarație cu ocazia aniversării a celor 20 de ani de cooperare și prietenie dintre Republica Moldova și Rusia.
Amintim că în perioada 16-17 noiembrie, ministrul de Afacerilor Externe al Republicii Moldova se află într-o vizită de lucru la Moscova, la invitația omologului rus, Serghei Lavrov.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"