NordNews
Avem ce spune

Reținut în după amiaza de Crăciun. Un bărbat din Giurgiulești a amenințat cu un topor mai multe persoane

Un bărbat din satul Giurgiulești, aflat în stare de ebrietate și sub influența substanțelor narcotice, a fost imobilizat de polițiștii de frontieră în timp ce acesta amenința clienții unui local public. 

Conform unui comunicat de presă al IGPF, în după amiaza zilei de ieri, 7 ianuarie 2022, bărbatul echipat cu un topor a fost surprins cum distrugea cu agresivitate tot ce ieșea în cale. În cele din urmă, acesta a intrat într-un local public din proximitatea punctului de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, unde a amenințat cu viața două persoane.

Între timp, polițistul de frontieră aflat la barieră a anunțat despre cele văzute și la fața locului, operativ s-a apropiat grupa de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești. Cetățeanul agresiv a fost imobilizat și reținut la sediul Sectorului, până la venirea reprezentanților de la Inspectoratul de Poliție Cahul.

La audierea acestuia, bărbatul se comporta inadecvat și detalii despre identitatea acestuia nu a fost posibil de efectuat. Verificările ulterioare au scos la iveală că de fapt este un consătean din Giurgiulești în vârsta de 39 de ani. Conform procedurilor legale, persoana a fost preluată de către IP Cahul pentru cercetări  și atragerea la răspundere pentru fapta sa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata