NordNews
Avem ce spune

Rezultat incredibil în Liga Campionilor. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins, aseară, pe Real Madrid

Rezultat incredibil în Liga Campionilor. Surpriza sezonului în competiția supremă a cluburilor, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins pe Real Madrid pe Santiago Bernabeu, scor final 1-2 (1-1).

Scorul a fost deschis de moldoveni, prin uzbekul Jasur Jakhshibaev, care a marcat cu capul, după o fază de manual, la capătul căreia moldovenii conduceau cu 0-1, în minutul 25.

Portarul Georgios Athanasiadis a fost eroul meciului pentru moldoveni, fiind la post de fiecare dată când madrilenii au reușit să trimită pe spațiul porții.

În cele din urmă, s-a văzut învins de la punctul cu var, de Benzema, care a egalat în minutul 65.

În minutul 72, suporterii de pe Bernabeu au amuțit, după ce Bruno a reușit să marcheze golul de 1-2, anulat în cele din urmă, pe motiv de offside.

Luxemburghezul Sebastien Thill a marcat golul serii în Liga Campionilor, cu un trasor din demivoleu, direct în vinclul porții lui Courtois, aducând o victorie imposibil de anticipat pentru moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

Sheriff ocupă locul 1 în grupa D, cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, cu 3 puncte. Pe 3 și 4 sunt Inter Milano și Shakhtar Donetsk, cu câte un punct.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"