NordNews
Avem ce spune

RLIVE TV – prima televiziune de transmisiuni în direct din Moldova

RLIVE TV este noul post de televiziune care a început să emită în Republica Moldova. Acesta transmite în regim non-stop, șapte zile din săptămână și se bazează pe producerea și difuzarea programelor formate 100% din produs autohton, iar 80% din program și emisiuni vor fi difuzate în limba română. Noul post de televiziune este deja disponibil în peste jumătate din rețele de cablu și IPTV din țară, asigurând acoperirea pe țară de peste 75 % din toți abonații TV.

Membrii Consiliului Audiovizualului (CA), cu vot unanim, au aprobat la 1 octombrie 2020, eliberarea licenței de emisie pentru „Bright Communications” S.R.L., compania-fondatoare, inclusiv, a grupului de presă „Realitatea” (Realitatea.md, Bani.md, Rlive.md și Topmedia.md).

Noul post de televiziune reprezintă o platformă de comunicare deschisă, modernă și inedită, iar conținutul și grila de emisie este reprezentată prin transmisiunile LIVE ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, știri grafice la finalul fiecărei ore, precum și o diversitate de rubrici informative, educative și distractive pentru diverse vârste și preferințe.

„Mă bucur mult, că împreună cu colegii am putut transforma pasiunea noastră în acest proiect TV deosebit. Este o odă jurnalismului și telespectatorului moldovenesc, care va putea să se informeze din prima sursă de la TV, online sau de pe telefonul, fără nicio influență sau cenzurare. Mă bucur că putem oferi posibilitatea televiziunilor și portalurilor de știri autohtone, în special celor regionale, să preia video de la orice eveniment, pentru producerea materialelor proprii. Este a treia televiziune pe care o construiesc în ultimii 10 ani și sunt fericit să pot împărtăși această posibilitate cu toată țara. “Moldova, acum ai televiziune” s-a transformat în „Moldova, acum ai live la televizor”. Invit absolut pe toți care vor să afle primii despre orice, să se uite la RLIVE TV sau să acceseze butonul TV de pe realitatea.md, rlive.md sau bani.md”, a declarat fondatorul RLIVE TV, Dumitru Țîra.

 Postul de televiziune are ca obiect informarea corectă și echidistantă a consumatorilor.

„Țara noastră suferă la capitolul jurnalism veritabil. De aceea, ne propunem să arătăm realitatea așa cum este, fără intervenții subiective, analize ipotetice sau comentarii analitice. Oamenii au nevoie de o schimbare în felul de a percepe informațiile, au dreptul de a fi informați în mod rapid, corect și complet, și din prima sursă. Informația corectă și exactă, face diferența”, a adăugat Irina Luca, editor-șef RLIVE.

RLIVE TV este prezent în mediul online, pe site-urile grupului și site-urile partenere, într-un widget comod.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata