NordNews
Avem ce spune

Roman Cojuhari, consilierul municipal PAS, este noul director la Poșta Moldovei

Roman Cojuhari, consilierul municipal al fracțiunii PAS, a fost numit în funcția de director interimar al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”. Pe pagina sa de facebook Cojuhari a scris: „Mă simt onorat de încrederea acordată pentru ocuparea acestui post important la o instituție legendară care de-a lungul timpului aduce corespondența în casele oamenilor”. 

„Poșta Moldovei, precum și alte instituții de stat, necesită să treacă printr-un proces de modernizare și adaptare la standardele internaționale de digitalizare. Serviciile poștale din cadrul întreprinderii ar trebui să crească în performanță și să atingă un nivel de profesionalism competitiv cu companiile străine care mai activează pe piața din Republica Moldova”, a mai scris Roman Cojuhari.

Cojuhari a enumerat mai multe obiective pe care și le propune să le îndeplinească în funcția de director. Printre acestea se numără  îmbunătățirea sistemului de operare a serviciilor poștale și livrare, Dezvoltarea serviciilor de plăți electronice și creșterea vitezei de procesare și livrare, dezvoltarea serviciilor financiare pe care le poate presta întreprinderea, stimularea colectivului și remunerarea decentă.

„Sunt multe lucruri de făcut și sunt deschis spre colaborare pentru a dezvolta această instituție în așa fel încât cetățenii să aibă încredere în serviciile oferite de Î.S. „Poșta Moldovei”, iar angajații să se simtă mândri că activează în cadrul acestei instituții”, a conchis Roman Cojuhari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"