NordNews
Avem ce spune

Ronaldo lovește dur în producția de Coca-Cola. Minus 4 miliarde $ în doar 30 de minute

La conferința de presă dinaintea meciului cu Ungaria de la EURO 2020Cristiano Ronaldo a îndepărtat sticlele cu băuturi răcoritoare din fața sa, îndemnându-i pe toți să bea apă, scrie digisport.ro.

Poziția Coca Cola, după gestul făcut de Cristiano Ronaldo

„Fiecare are preferințele lui în materie de băuturi. Fiecare are gusturile și nevoile lui. Jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca Cola și Coca Cola fără zahăr în momentul în care sosesc la conferințele de presă.”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, pentru Daily Mail.

Pierderi de 4 miliarde de euro pentru Coca Cola, după gestul lui Cristiano Ronaldo

Specialiștii de pe piața bursieră au studiat efectul pe care gestul lui Cristiano Ronaldo l-a avut asupra cotației gigantului producător de băuturi răcoritoare. Când s-a deschis tranzacționarea, o acțiune era evaluată la 56,10 dolari – la jumătate de oră după conferința de presă a starului portughez, prețul ajunsese la 55,22 de dolari.

Astfel scăderea a fost una de 1,6% – în termeni economici asta înseamnă că valoarea companiei s-a redus de la 242 de miliarde de dolari, la 238 de miliarde, rezultând o pierdere de 4 miliarde de dolari, dezvăluie spaniolii de la Marca.

Reacția companiei americane nu a întârziat, iar un purtător de cuvânt a spus că fiecare este liber să bea ce dorește, dar asta e oferta de la conferințele de presă de la Euro.

Cristiano Ronaldo nu a ascuns niciodată faptul că este adeptul unei diete sănătoase din care lipsesc zahărul și grăsimile.

De altfel, el a mărturisit că-și ceartă copiii atunci când mânâncă chipsuri și beau băuturi carbogazoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata