NordNews
Avem ce spune

Rusia atacă din nou infrastructura critică din Ucraina. Vicepremierul Spînu a anunțat că ar putea avea loc deconectări masive de lumină în toată țara

Armata rusească a efectuat noi bombardamente asupra infrastructurii critice din Ucraina, iar din acest motiv există riscul unor deconectări masive de la energia electrică în toată R. Moldova. Anunțul a fost făcut în această dimineață de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

,,Stimați cetățeni, azi și mâine (29-30 noiembrie), din cauza posibililor atacuri masive cu rachete ale Rusiei asupra Ucrainei există riscul de deconectări de la energia electrică în toată țara.
În caz de o astfel de situație, toate serviciile statului sunt pregătite să intervină și să restabilească livrarea de energie electrică în termeni restrânși. Rog să fim precauți și pregătiți. Vă mulțumesc”, a scris ministrul pe pagina sa de facebook.

Menționăm că, din cauza atacurilor asupra infrastructurii energetice din Ucraina, în majoritatea localităților din republică s-a stins lumina. S-a întâmplat recent și în mun. Bălți, pe data 15 și 24 noiembrie.

 

1 Comentariu
  1. […] Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a elaborat un ghid de recomandări pentru cetățenii Republicii Moldova, necesar în cazul în care vor avea loc deconectări masive a energiei electrice, în contextul avertismentelor pentru astăzi și mâine. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"