NordNews
Avem ce spune

S-a deschis Târgul de iarnă” Daruri de Crăciun”

Astăzi 14 decembrie, în incinta Teatrului Național „Vasile  Alecsandri” din Bălți a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XIV-a ediție a Târgului de iarnă „Daruri de Crăciun”. La acest eveniment au participat reprezentanți din mai multe raioane ale  R. Moldova: Glodeni, Sîngerei, Râșcani, Fălești, Soroca, Drochia, Ceadâr-Lunga, Ungheni, precum și din municipiile Bălți și Chișinău.
Două fetițe drăgălașe, îmbrăcate în haine naționale, i-au colindat frumos, în spiritul tradiției, pe toți cei prezenți, sporind vizibil atmosfera de sărbătoare a Târgului.
Animați de buna dispoziție, mai exact, cuprinși de febra apropiatelor Sărbători de Iarnă, vizitatorii  se grăbesc să profite de ofertele Târgului.  Aici ei pot procura cu un preț ceva mai redus un larg asortiment de cadouri pentru cei dragi, dar și pentru sine.
„Acest Târg de Crăciun în prag de sărbători este foarte util pentru mun. Bălți, fiindcă lumea chiar îl așteaptă, aici poți găsi lucruri la un preț redus”, a afirmat Eugenia Moldovanu.
„Este un eveniment foarte frumos, mai ales în ajunul sărbătorilor, Anului Nou. Toți au dispoziție de sărbătoare. Pentru oameni este un larg asortiment de cadouri. Poți să-ți faci un cadou ție însuți, prietenilor, cunoscuților – va fi o surpriză foarte plăcută”, spune Natalia Bold.
În afară de producția întreprinderilor și antreprenorilor autohtoni, la Târg sunt expuse și  suvenire confecționate de elevii de la Centrul de creație a copiilor “Mihail  Blanc” din municipiul Bălți: lumânări, oameni de zăpadă și multe altele, toate facute de  mâinele  copiilor cu vârste cuprinse între  7 și 17 ani.
„Eu lucrez la Centrul de creație a copiilor “M. Blanc” din mun. Bălți, déjà timp de 5 ani organizatorii acestui Târg ne invită pe noi să participăm cu lucrările noastre la această expoziție. Acestea expoziții nu sunt de un an sau doi, sunt un stimul pentru bălțeni, dar și pentru tot nordul Moldovei ”, a menționat Natalia Vicol.
Tradițional, Târgul de iarnă “Daruri pentru Crăciun” este organizat de Camera de Comerț din Republica Moldova în colaborare cu primăria mun. Bălți. Târgul va lucra timp de  3 zile, din 14 pînă la 16 decembrie inclusiv. Cei peste 50 de agenți economici, care și-au expus producția, își așteaptă  cumpărătorii zilnic de la orele 8:30 pâna la orele 18. Îndemnăm bălțenii, dar și locuitorii din raioanele din nordul republicii, să viziteze Târgul de iarnă și să  cumpere cadouri pentru cei dragi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"