NordNews
Avem ce spune

S-a stins din viață directorul general de la SA „Barza Albă” din Bălți

În urma unei boli incurabile, astăzi, s-a stins din viață directorul general al SA Barza Albă, Sergiu Babii. Acesta avea 60 de ani.

Sergiu Babii a fost numit în funcția de director general la SA Barza Albă în anul 2017. A absolvit facultatea de tehnologii în industria alimentară la Universitatea Tehnică din Moldova.

Regretatul director poseda o experienţă de 23 ani în domeniul gestionării sistemului de management a calităţii a unei companii specializate în domeniul băuturilor spirtose şi cea de marketing.

De 17 ani, Babii activa în calitate de membru al Comisiei Centrale de Degustaţie a MAIA şi a participat la 34 de degustări în cadrul diferitor concursuri internaţionale în calitate de membru a juriului.

„Un om mare, de cumsecădenie, cunoscător desăvârșit al vinului și divinului. Pe mulți ne-a învățat, îndrumat. Orice discuție cu dumnealui era atât de fascinantă! Sectorul are o pierdere mare. Condoleanțe familiei și apropiaților!”, este menționat într-un necrolog pe o pagină de socializare.
Sergiu Babii era căsătorit și avea doi copii.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"