NordNews
Avem ce spune

Salam, bacon sau prosciutto. Alege cea mai bună carne pentru a-ți surprinde oaspeții cu bucate originale

În luna martie, rețeaua de magazine METRO ți-a pregătit un nou catalog online dedicat produselor alimentare pentru ca să-ți umpli  frigiderul cu bucate noi și savuroase. Gătește diferite bucate clasice adăugând în rețetă specialități italiene selecte din carne. carnea specifică italiană.

Dacă dorești să gătești o pizza, spaghete sau o salată din legume, poți alege carne fină dintr-o gamă de specialități selecte din carne. Nu ezita să iei cu rezervă, întrucât există probabilitatea ca oaspeții tăi să ceară încă o porție.

Cu siguranță, oricine dintre voi poate confirma că salamul în frigider este colacul salvator când vine vorba de a găti ceva rapid și gustos: ochiuri în pâine, minisendvișuri, salată cu roșii și rucola sau cu alte tipuri de verdețuri. Dacă îți plac aperitivele în decursul zilei, atunci acest produs îți va fi de folos.

La METRO cu certitudine poți găsi cel mai gustos bacon la un preț atât de mic, încât vrei să cumperi mai multe bucăți deodată. Cu acest tip de carne poți găti o supă cremă de cartofi sau ciuperci cu bacon. Surprinde-ți familia ori persoana iubită cu un mic-dejun consistent și delicios gătind o omletă cu bacon.

Mortadella, un cârnaț italian foarte popular, poate deveni un element-cheie al bucatelor tale zilnice. La fel, va ajunge în topul preferințelor pe fiecare masă festivă a familiei tale. De exemplu, poți găti aperitive, rulouri sau foietaj cu mortadella. Îți recomandăm să iei două bucăți ca să le arăți oaspeților că ești fericit(ă) de vizita lor.

Dacă tot am vorbit mai sus despre modalitățile de preparare a bucatelor clasice cu diferite tipuri de carne, am decis să-ți propunem și condimente cu specific italian, care vor transforma gătitul într-o plăcere, nu într-o necesitate.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"