NordNews
Avem ce spune

Salvatorii în acțiune! Mai multe autoturisme, scoase de pe acostament

 O ambulanță, dar și un microbuz au avut nevoie de intervenția salvatorilor după ce au derapat de pe șosele din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, scrie moldpres.md

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, astăzi salvatorii au venit în ajutorul mai multor șoferi care au derapat de pe trasee. În localitatea Hulboaca din municipiul Chișinău pompierii au intervenit după ce o ambulanță care se grăbea pentru a prelua un pacient a derapat de pe traseu. Cazul a fost înregistrat la ora 11:00. La fața locului, pentru lucrări de deblocare, a intervenit un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Râșcani.

Un alt caz în care a fost necesară implicarea salvatorilor a avut loc în apropiere de localitatea Troița Nouă, unde un microbuz marfar a derapat. La fața locului au intervenit salvatorii din Căușeni, care au reușit să deblocheze mijlocul de transport.

Pe parcursul zilei în vizorul salvatorilor au fost trasee din nordul, sudul și centru țării care au urcușuri în pantă, dar și curbe periculoase. Angajații IGSU au fost gata să acorde ajutor conducătorilor auto pe trasee din raioanele Soroca, Cahul, Ungheni, Căușeni, Ștefan Vodă, Orhei, Rezina, Hăncești, Leova, UTA Găgăuzia, Bălți, Briceni, Edineț, dar și municipiul Chișinău.

Pentru prevenire riscurilor, în țară au fost mobilizate 23 de autospeciale de tracțiune sporită cu peste 50 de angajați IGSU.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"