NordNews
Avem ce spune

Sandu a mulțumit lui Năstase, Țîcu și Chirtoacă pentru susținere

Maia Sandu a mulțumit contracandidaților săi Andrei Nastase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă pentru sprijinul acordat și pentru mesajul de unitate în lupta împotriva lui Igor Dodon, cu care se va „duela” în turul doi de alegeri. Lidera PAS a menționat că este convinsă că și simpatizanții lui Renato Usatîi ar putea fi de mare ajutor în lupta electorală. Aceasta însă a evitat să spună dacă a vorbit sau nu la acest subiect cu președintele formațiunii politice „Partidul Nostru”, care s-a clasat pe locul trei la alegerile prezidențiale de ieri.

„Alegerile de ieri au arătat că 2/3 din alegători își doresc schimbarea. Alegătorii altor candidați, cei care și-au dat votul pentru ei, își doresc schimbarea. Noi cu toții ne dorim același lucru, să putem trăi bine. Eu sunt sigură că putem să ne unim, să se unească toți cetățenii ca să asigurăm această schimbare. Despre alegerile parlamentare anticipate o să discutăm pe parcurs. Trebuie să curățăm clasa politică de la Președenție și asta facem în aceste alegeri și la următorul pas trebuie să ajumgem să curățăm și Parlamentul, să avem un Parlament care să reprezinte voința poporului.”, a declarat Maia Sandu.

Politiciana a mulțumit tuturor celor care s-au prezentat la urnele de vot, dar și colegilor care au anunțat că o vor susține în turul doi.

„Oameni buni, noi vă mulțumim. Ieri ,în Moldova au câștigat oamenii, voi sunteți marii câștigători ai primului tur. Ieri, oamenii Moldovei au demonstrat un lucru, țara noastră se poate uni împotriva hoției și a fărădelegii, că țara noastră se poate uni pentru a înfrunta răul, că puterea oamenilor uniți face ca binele să învingă. 1 364 597 de oameni au ieșit eri la vot. Vă mulțumim frumos! Peste 149 de mii de oameni au ieșit în afara țării, la secțiile de vot. Au mers oamenii sute de km, au stat ore întregi în rând, unii cu copii mici în ploaie. Plecăciuni în fața dumneavoastră. Cu toată inima le mulțumesc celor 487 635 de oameni, care au avut încredere în echipa noastră și care au votat pentru mine…Astăzi, inima noastră este plină de recunoștință. Le mulțumesc tinerilor!…Oameni buni din toată țara ați arătat că puterea este în votul vostru…Avem două săptămâni în față pentru a face această schimbare posibilă. Dragi moldoveni, ați arătat că puterea poporului este imensă…Pe 15 noiembrie vom fi și mai mulți și mai uniți. Îi mulțumesc domnului Andrei Nastase și Platformei DA pentru sprijinul anunțat. Le mulțumesc domului Țîcu și Partidului Unității Naționale și domnului Dorin Chirtoacă și Blocului Unirea pentru sprijin și pentru mesaj de unitate în lupta împotriva lui Dodon și a hoților”  , a spus Maia Sandu. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"